Voorbewaking:

Er is elke schooldag voorbewaking vanaf 7.30u. Dit kost 0,50 cent per keer en wordt per trimester gefactureerd via de schoolrekening.

De leerlingen worden opgevangen in de refter. Om 8u15 gaan deze leerlingen naar de speelplaats. Vanaf dan vallen ze de leerlingen onder het toezicht van de leerkracht die op dat moment bewaking heeft.

Om 8u30 start de school.

Nabewaking:

De nabewaking is niet verplicht en gebeurt onder begeleiding van een leerkracht/kinderverzorgster. De nabewaking gaat bij mooi weer door op de speelplaats en in de refter bij minder mooi weer.

  • Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is er nabewaking tot 17u30.
  • Op woensdagmiddag is er nabewaking tot 14u00.

Per begonnen half uur wordt er 0,50 cent aangerekend. Ouders die hun kind komen afhalen tekenen het juiste bedrag af. Het totaalbedrag wordt per trimester afgerekend via de schoolrekening.

Attest belastingvermindering:

Onze school maakt voor alle kinderen jonger dan 12 jaar die in de voor- en/of nabewaking blijven een attest belastingsvermindering kinderopvang op.

Engagement: 

“Onze school engageert zich om tegemoet te komen aan de basisvoorwaarden voor kwaliteit die worden bepaald door de stad Antwerpen. Deze basisvoorwaarden gaan over een minimum opvangaanbod, veiligheid, maximum aantal kinderen per begeleider, inclusie, voorwaarden voor opvangpersoneel en prijzenbeleid.

Meer informatie vindt u hierover op https://www.antwerpen.be/binnenschoolseopvang.”